Afbeelding

Flinke kortingen bij Bos Bedden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Bos Bedden in Nieuwleusen wil plaats maken voor een nieuwe collectie, maar ook voor een nieuw aangenomen merk en uitbreiding met een exclusieve lijn boxsprings. Profiteer nu van de DEMO DEALS showroommodellen tegen kortingen oplopend tot wel 75 procent.

"Nu het in deze vervelende periode rustiger is, is het misschien juist nu wel het goede moment om na te denken en over te gaan op een investering in uw eigen slaapmeubel. Immers liggen wij gemiddeld één derde van ons leven op bed en is een goede nachtrust één van de belangrijkste ingrediënten voor het opbouwen en behouden van een goede weerstand."

Een complete Boxspring hoeft niet duur te zijn. "Onze showroom is immers voorzien van zeer betaalbare boxsprings voor iedereen. Omdat we ruimte willen maken voor de nieuwe collectie, gaan we veel showroom modellen aanbieden met flinke kortingen", aldus Lubertus Talen.

De korting is niet alleen flink, het aanbod ook. "Dit omdat we de gehele lijn van Eastborn en Pullman gaan vernieuwen. Daarnaast maken wij ook extra ruimte voor een nieuw aangenomen merk en uitbreiding van het assortiment met een exclusieve lijn van Nederlands vakmanschap. Het nieuwe merk en uitbreiding introduceren wij graag zodra dit gerealiseerd is. Informatie hiervoor volgt dan ook midden dit jaar wanneer wij de verbouwde ruimte gaan openen. Prioriteiten zijn nu eerst bij het maken van ruimte, ruimte en nog eens ruimte. Daarom hebben wij vier weken lang DEMO DEALS."

Hiermee is het realiseren van een droombed nu mogelijk met een extra zachte droomprijs. "Bijkomend voordeel is dat onze eigen vakkundige monteurs uw aankoop op zeer korte termijn kunnen bezorgen en monteren in ons ruime verzorgingsgebied. Bij deze vier wekende durende actie geldt wel de volledige voorwaarde op = op / weg = pech. Alle boxsprings, ledikanten, combinaties, kasten en textiel die deelnemen aan deze actie worden in Bos Bedden haar ruim opgezette showroom van 3000 m2 aangeduid met een DEMO DEALS button. Zo is het voor iedereen duidelijk wat wel/niet deel neemt aan deze actie. Daarnaast staan de van/voor prijzen ook duidelijk vermeld."

In de periode van COVID-19 hanteert Bos Bedden strikt de gestelde maatregelen van het RIVM. Daarnaast ligt er voor iedere bezoeker een schone, persoonlijke kussensloop klaar. "Zo kan iedereen hygiënisch proef liggen op misschien wel uw droombed. Graag tot ziens bij Bos Bedden."