Afbeelding
Gemeente Kampen

Aline Hofstee nieuwe evenementencoördinator Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Met ingang van woensdag 1 juli is Aline Hofstee de nieuwe evenementencoördinator van Kampen. Zij volgt hiermee Atie Edink op die ruim tweeëneenhalf jaar deze functie heeft vervuld.

Aline is geen onbekende in Kampen. Zo organiseerde ze vorig jaar nog het Erfgoedcongres in de Stadsgehoorzaal en heeft ze voor het museum Huys der Kunsten zowel de zoektocht naar ‘Henrick Aeltsz’ als de lancering van het bier ‘Kamper Trots’ georganiseerd. Ze is al ruim 21 jaar ondernemer en organiseert met haar team diverse evenementen, variërend van publieksevenementen tot beurzen en van festivals tot congressen.

Zorgvuldige overdracht

“Juist in deze hectische tijd hebben evenementenorganisatoren allerlei vragen over wat wel en niet kan. Ik ondersteun ze graag, want dankzij al deze vrijwilligers blijft Kampen een levendige gemeente,” aldus Hofstee. Atie Edink werkt zijn opvolger de komende weken in en geeft vol vertrouwen het stokje over: “Met Aline, het bestuur van het Evenementen Platform Kampen en de Gemeente zijn we al volop bezig met een plan om na de Corona belemmeringen, samen met de evenementenorganisatoren, weer nieuwe reuring in Kampen te brengen.”

Het is de bedoeling dat Edink en Hofstee de komende maanden regelmatig samen optrekken, waarna Atie Edink bij een bijeenkomst voor evenementenorganisatoren officieel afscheid zal nemen. Op maandagochtend 6 juli kan iedereen kennismaken met Aline tijdens het volgende Kampen Partners Koffiemomentje. Dat vindt eenmalig plaats aan de IJsselkade en vanwege de coronaregels is aanmelden via https://hiermoetjezijn.eventbrite.nl verplicht.

Evenementenplatform

Het EPK is een uitvoeringsorganisatie onder regie van de stichting Kampen Partners. De stichting verleent op verzoek van de Gemeente Kampen en Kampen Partners subsidies aan publieksevenementen die in Kampen worden georganiseerd. Daarnaast adviseert het EPK zowel bestaande als nieuwe en in ontwikkeling zijnde evenementen en activiteiten en brengt ze desgewenst in contact met de juiste partijen. Meer informatie is te vinden op www.evenementenplatformkampen.nl.