Afbeelding

Laatste week Summer Sale bij Koopsbedden

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Koopsbedden uit Wezep de slaapwinkel met de beste kwaliteit en grootste keus als het gaat om goed en gezond slapen is begonnen aan de laatste week van de zomeropruiming. Er kan nog 1 week geprofiteerd worden van veel extra voordeel op onder andere:

“Boxsprings: in diverse kleuren, maten en vele soorten stoffen in zowel niet verstelbaar als elektrisch verstelbaar. Matrassen: in alle maten diverse diktes en in zowel traag schuim, latex en pocketvering en diverse hardheden. Bodems: zowel in latten als spiraal als schotel uitvoering in alle maten en diverse comfort uitvoeringen. Slaapkamers: zowel in lak uitvoering als in massief hout , en uiteraard ook bijpassende kasten, maar ook losse kasten in diverse maten en kleuren. Dekbedden en kussens: ook hierin hebben we nog diverse soorten scherp afgeprijsd.”
Verder heeft Koops samen met tempur, het wereld- merk als het gaat om drukverlagende matrassen, een unieke actie: Op elk 2e artikel 50% korting! Dus bij aankoop matras, bodem of kussen van tempur 2e 50% korting. De korting kan oplopen tot wel € 2000.- euro! Verder geeft Koops deze week nog 15% korting op de gehele collectie van het Nederlands topmerk AUPING!
Tot slot hebben wij onze huidige collectie dekbedovertrekken en hoeslakens, plaids, badjassen en badhanddoeken van de bekende merken zoals: essenza, vandyck, beddinghouse, Hackett en lane, house in style, flamant en Chr. fischbacher nog eens extra afgeprijsd. Wij hebben samen met de dames van de textieafdeling weer een geheel nieuwe en prachtige najaarscollectie ingekocht en hebben dus ruimte nodig. Profiteer nu het nog kan want OP=OP
KOOPSBEDDEN is gevestigd aan de rondweg in Wezep. Voor openingstijden zie www.koopsbedden.nl of bel 038 3761212. Koopsbedden is makkelijk bereikbaar aan de A28 en parkeren kan gratis voor de deur. Zondags zijn wij gesloten.