Afbeelding
Foto: Bron: Unsplash.

Ex-vrijwilligers Omroep IJsselmond beginnen eigen omroep

Algemeen

KAMPEN - Onder de naam Media Groep Kampen zijn vijf ex-vrijwilligers van Omroep IJsselmond onlangs een eigen omroep gestart. De groep is op Facebook te volgen en hier wordt ook meer informatie gegeven over de start van de uitzendingen.

De vijf vrijwilligers waren het niet eens met de gang van zaken bij de omroep en hebben daarom besloten op eigen voet verder te gaan. Dit leidde tot de omroep Kampen Media groep.
Een van de vrijwiligers is de bij veel Kampenaren bekende David van den Beld. Deze krasse tachtigjarige cameraman is te zien bij evenementen door heel de stad. Vroeg of laat, warm of koud. Hij is erbij. “Familie zegt wel eens, je bent stapelgek dat je zo veel doet”.

Van den Beld werkte tien jaar lang bij de omroep, maar kon zich onder andere niet vinden in de toekomstvisie van de omroep. Samen met vier andere vrijwilligers vertrok hij. Inmiddels zijn de jasjes met de nieuwe naam ‘Kampen Media Groep’ al binnen en maakt de groep zich op voor de eerste uitzendingen. Binnenkort geven zie via hun sociale media kanalen meer informatie over de toekomst.