Afbeelding

Theaterkoor Caecilia naar Duitsland

Algemeen

Theaterkoor Caecilia is in het kader van het 90-jarig bestaan op bezoek geweest in het Duitse Winterberg . Naast een ?teambuilding weekend' vlak voor de productie van Evita werden er ook twee optredens verzorgd, aldus het koor.

Op zaterdagavond werd er voor een Nederlands publiek opgetreden in een plaatselijk hotel en op zondagmiddag werd er opgetreden in de muziektent in het park. Vooral het laatste optreden was een groot succes.

Caecilia is bezig met de voorbereidingen op de grote productie van eind november, Evita. Caecilia: ?Dit belooft een prachtige musical te worden met mooi koorwerk en geweldige solisten. De musical vertelt het leven van Eva, een onecht kind, ondervoed en nauwelijks geletterd.?

Zaterdag 10 oktober is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen. Zo kan men kennismaken met de hoofdrolspelers, enkele stukken uit de musical horen en de bouw van het decor bekijken. Ook is het mogelijk een workshop te volgen. Meer informatie hierover volgende week in de Brug.

Kaarten voor de musical op 27, 28 en 29 (matinee) november kan men reserveren op www.theaterkoorcaecilia.nl.  De kaarten kosten 21,50 per stuk. Op zondagmiddag zijn er speciale prijzen voor 65 + en kinderen tot 12 jaar en kosten de kaarten  15,00 euro.