Eerste zege DOS Kampen

WESTERVOORT ? DOS Kampen heeft zaterdag de eerste zege van het seizoen behaald. AVW '66 werd met 0-2 verslagen. ?Dit is iets om op door te bouwen?, aldus DOS-trainer Han Hanekamp.

In de 10e minuut zorgde Dada Bugera voor een Kamper voorsprong na een goede voorzet van Mark Westerhof. Daarna liet DOS kansen liggen op 0-2.

In de tweede helft was het minder van beide partijen. Zowel DOS als AVW hadden moeite om kansen te creëren. Zeven minuten voor tijd kwam DOS toch nog een keer tot scoren. De goalie van de thuisploeg liet een houdbare vrije bal van Hicham Ziyech door de vingers glippen.

DOS-trainer Han Hanekamp zag de laatste weken al vooruitgang bij DOS. ?We hebben een aantal keren kans gehad om resultaat te halen. Het is belangrijk dat je wedstrijden wint. Voor het team en ook voor de club is het prettig. Zaterdag stond er een collectief.?