Afbeelding

Shows en nieuwe collecties bij Speksnijder Mode

Partnerbijdrages

De winkel tot in de puntjes verzorgd, de klant die met zijn wensen een luisterend oor vindt; bij modewinkel Speksnijder is aandacht tot kunst verheven. De speciaalzaak aan de IJsselkade in Kampen herbergt geheel eigen collecties dames- en herenmode.


Gezelligheid
Graag maakt Speksnijder het de klant extra naar de zin, een blij gevoel, dat is waar ze voor gaan! Daarom iedere zaterdagmiddag een high tea en altijd tijd voor een kop koffie, mét speculaas.

Mooie kleding moet je zien en beleven, vinden ze bij Speksnijder. Daarom organiseert de modewinkel op 22 september 's middags en ?s avonds een aantal shows tijdens de VIP-soiree met mannequins die de nieuwste fashion tonen, muziek en unieke acties. Reserveer via kampen@speksnijder.nl

Elegante Rozes of Avalon
Een blikvanger bij Speksnijder is het merk Rozes of Avalon. Hiervoor is een speciale shop ingericht. Rozes of Avalon is een Nederlands modemerk dat zes collecties per jaar levert. Iedere collectie is opgebouwd uit verschillende thema's met vernieuwende items, complementerende basics en leuke accessoires. De stijl van Rozes of Avalon is vooral vrouwelijk, comfortabel, elegant.

Speksnijder
Meer zien van Speksnijder? Neem dan een voorproefje op www.speksnijder.nl.

Speksnijder Mode
IJsselkade 64
T: (038) 331 41 41