Afbeelding

NK Steppen op Kamperzeedijk

Sport

KAMPERZEEDIJK ? Stepvereniging West Overijssel (SWO) houdt op zaterdag 12 september op de Kamperzeedijk de NK op de step.

Stepteam Selles Kamperzeedijk en stepteam Zwolle maken onderdeel uit van SWO en zijn al tijden druk met de voorbereidingen voor deze wedstrijd.

Om 14.30 uur is het startschot voor de 50 km lange wedstrijd. Vanuit het hele land zullen steppers komen om hier te strijden voor de titel Nederlands Kampioen.

Vanuit Stepteam Kamperzeedijk zullen de ogen gericht zijn op Hermien Koers, Alice en Diana Klooster, Marit van der Weerd en Josine Akkermans (dames senioren). En bij de heren maken Brian Veltman als veteraan en Johan Klooster als pupil kans op een podiumplek.

In het ochtendprogramma worden kinderen in de basisschoolleeftijd weer uitgedaagd om tegen elkaar te strijden. Opgeven hiervoor kan via www.stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd. Een mooie manier om eens kennis te maken met de stepsport. Het ochtendprogramma begint om 10.00 uur nabij de Driester aan de Kamperzeedijk. Meer informatie over het NK kunt u vinden op: http://www.stepteamkamperzeedijk.nl/wedstrijd.