Hippe opening seizoen Jeugdhonk the Take

Algemeen

IJSSELMUIDEN ? Bij jeugdhonk The Take wordt vrijdag een festival gehouden om het nieuwe seizoen te openen. Het ?Take me Home' festival is erop gericht om de jongeren zich weer thuis te laten voelen na de vakantie. Het festivalterrein gaat open om 19.30 uur en sluit om 22.30 uur.

Bij The Take staan verschillende verschillende podia met DJ's die verschillende muziek draaien. Zo is er een Hardstyle-stage en een Pop-stage. Ook wordt er aandacht besteed aan populaire Nederlandse rappers. ?We willen niet maar een muzieksoort laten horen, jongeren houden van meer dan 1 stijl, hoewel de meesten wel een voorkeur hebben? zegt organisator Stefan Alteveer.
The Take is voor iedereen tussen de 12 en 17 jaar en die op de middelbare school zit. Meer weten over Jeugdhonk The Take? Ga naar onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/TheTakeIJsselmuiden of volg ons op Twitter: @The_Take_

Na het openingsfeest is The Take weer elke week geopend. Woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Vrijdagmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur. Vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur. Zaterdagavond incidenteel, hou Facebook in de gaten.