Afbeelding

Hervormd Mannenkoor hervat repetities na zomerstop

· leestijd 1 minuut Cultuur

Door Niek Teune
IJSSELMUIDEN ? Nadat de leden van de vakantieperiode hebben kunnen genieten, hoopt het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst D.V. dinsdag 25 augustus weer voor het eerst samen te komen. Het koor repeteert elke dinsdagavond twee uur lang in ?De Zaaier' te IJsselmuiden.

De eerste repetitie van het nieuwe seizoen, zal een van de repetities zijn die op de nieuwe cd van het koor gericht is. Deze zal op zaterdag 24 oktober van dit jaar worden opgenomen in Hasselt. Sinds de oprichting in 1968 zingt het Hervormd Mannenkoor psalmen, geestelijke liederen en vaderlandse liederen. Op de nieuwe cd zullen de eerste twee genoemden te horen zijn, in verschillende talen.

Aan de 120 enthousiaste zangers die het Hervormd Mannenkoor telt, mogen altijd mannen toegevoegd worden. Het koor is een mengelmoes van jongere mensen en ouderen, die elkaar fris en scherp houden. Er heerst een sfeer van vriendelijkheid en vriendschap. Daarnaast wordt er serieus gestudeerd en weet dirigent Freddy Veldkamp het Hervormd Mannenkoor op hoog niveau te houden.

Bent u altijd al eens van plan geweest om bij het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst te komen kijken? Dan is dit uw kans! U bent van harte welkom op de eerstvolgende repetitie, die D.V. dinsdagavond 25 augustus van 20.00 uur tot 22.00 uur zal worden gehouden in ?De Zaaier', Dorpsweg 38a te IJsselmuiden. Wanneer u verhinderd bent, mag u ook altijd op een andere repetitie langskomen. Wilt u meer informatie over het Hervormd Mannenkoor? Kijk dan op www.hervormdmannenkoor.com of neem contact op met secretaris Herman Doorn, via 038-3320565. Hopelijk tot ziens!