Afbeelding
FOTO TENNEKES

Kerstbomen inleveractie met mooie prijzen (8 foto’s)

Algemeen

De gemeente Kampen organiseerde op woensdagmiddag 6 januari jl. de inleveractie van kerstbomen. Voor elke ingeleverde boom kreeg men een kerstduit en een lootje. Hiermee maak je kans op één van de negen prijzen (cadeaubonnen).

De speciale kerstduiten zijn nieuw en komen in de plaats van € 0,50 per ingeleverde kerstboom. In samenwerking met de verenigde zaken van Kampen, het initiatief om Kamper ondernemers en Kamper verenigingen elkaar te laten versterken, worden deze kerstduiten ter beschikking gesteld. Op deze manier willen we de Kamper ondernemers extra ondersteunen. 

De kerstduiten zijn € 0,50 per stuk waard als je ze besteedt bij de volgende winkels. Dat kan tot en met 27 februari 2021.

Chocolaterie de Swaen, HEMA, Het SpeelhuysHome of Entertainment, Intertoys, Kunstig kitschwerk, The Read Shop Bos.

De kerstduiten zijn ook in te leveren bij de verenigingen. Dan zijn ze € 0,17 waard.

Inzamellocaties waren:

IJsselmuiden

Oosterholtseweg 11b, parkeerplaats SporthalGoudplevier 121, achterzijde brandweerkazerneErfgenamenstraat/S. Johannesstraat bij het voetbalveldjeKluisstraat 38 bij de speelplek

Kampen

Fonteinkruid 2a, wijkpost team GroenLelystraat 120, wijkpost team GroenLange Akker, basisschool Het StroomdalConcertlaan 6 bij TriangelTholenstraat 14, parkeerplaatsBurgwal/Botervatsteeg, parkeerplaatsDs. Overduinhof 9, parkeerplaatsOmmelandsingel 1 tegenover de schoolTwiegweerd naast nummer 1 op het grasveld

Bekendmaking prijswinnaars

Vanaf vrijdag 8 januari zijn prijswinnaars vermeld op www.kampen.nl/nieuws en op dinsdag 12 januari in de gemeentepagina in De Brug.

Prijsuitreiking

Wanneer en hoe de prijsuitreiking plaatsvindt, wordt later bekendgemaakt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding