Zomeravondgesprekken

Algemeen

KAMPEN - In februari is de basis gelegd voor meer samenwerking in het Stadspark onder de noemer ?Naar een Kloppend Groen Hart'. Het Stadspark Initiatief houdt donderdag 16 juli de zogenoemde Mooie Zomeravondgesprekken. Iedereen kan vanaf 19.00 uur met een eigen picknickmand en een fles wijn terecht in de Natuurspeelplaats om informeel van gedachten te wisselen over de toekomst van het Stadspark.

?Met het Full Color Festival heeft iedereen kunnen zien dat samenwerking een meerwaarde is, met ieder zijn eigen inbreng?,aldus de organisatie. ?Het park zit niet op slot, maar is volop in beweging! We hebben vooruitgang geboekt. Zo hebben we gemerkt dat een autovrij Stadspark en gedeeld parkeren realistisch is. Ook lijken de gesprekken over toekomstige ontwikkelingen voorzichtig tot resultaat te leiden. We hebben gemerkt dat er veel draagvlak is om het natuurlijke karakter van het park te versterken.?
De uitkomsten van de bijeenkomst in februari zijn inmiddels allemaal verwerkt en gedeeld met de gemeente. Ze zijn te downloaden via www.stadsparkkampen.nl.