Afbeelding

De Mooiste Dag

Algemeen

KAMPEN - Ruim 250 ronkende, toeterende motoren, lachende gezichten, friet en ijsjes, geschminkt worden. De Mooiste dag komt er weer aan. Op 1 juli vertrekt de stoet om 10.00 uur van de Nieuwe Markt.

Gasten en motorrijders genieten dan extra als er zoveel mogelijk mensen langs de route staan. Kom de stoet dus uitzwaaien. De stoet wordt vooraf gegaan door een collecte. Via de Flevoweg, 3e Ebbingestraat, Broederstraat en de Burgwal keert de stoet rond 16.00 uur terug op De Nieuwe Markt.

Wat kan er verder deze dag? Een ritje op een pony. Dansen op de muziek van Kamper artiesten. Zelf muziek maken. Een ritje met de paardentram. Moe maar voldaan terugkomen op De Nieuwe Markt. Dat is de ?motordag' zoals onze gasten De Mooiste Dag, een motortoertocht voor mensen met een beperking noemen.

Integratie
Stichting Live Life geeft ieder jaar ruim 300 mensen met een beperking De Mooiste Dag van het jaar. Dankzij sponsoren, donateurs en vele vrijwilligers is er ook dit jaar weer zo'n dag. Integratie tussen mensen mét en zónder beperking staat centraal. Volg op 1 juli De Mooiste Dag live via Facebook (d.m.dag) of Twitter (@Demooistedag).