Afbeelding

Zaterdag 27 juni IJOV Fietstocht

· leestijd 1 minuut Algemeen

IJSSELMUIDEN - Op zaterdag 27 juni gaat de IJsselmuider Oranjevereniging voor de tweede maal een fietstocht organiseren. De fietstocht is voor leden van IJOV gratis en niet-leden betalen 2,50 per persoon.

Ook hebben de deelnemers de mogelijkheid om na afloop van de fietstocht mee te doen met een gezellige barbecue maar dat is niet verplicht. U kunt dus ook alleen meedoen met de fietstocht.

De fietstocht start vanaf het terrein van de ijsbaan en onderweg wordt er gezorgd voor de nodige consumpties. De lengte van de fietstocht is 46 kilometer. De deelnemers kunnen starten tussen half 1 en half 2 en de tocht zal, inclusief pauzes, ongeveer 4 uur duren. Voor aanvang van de fietstocht wordt de route uitgedeeld.

Ook kort route
En vindt u 46 kilometer te lang? Dan hebben we ook een korte route van 23 kilometer. Leuk voor gezinnen met kinderen. Onderweg is er gelegenheid voor de kinderen om te spelen en een heerlijk ijsje te eten. De korte tocht start op dezelfde tijd vanaf dezelfde locatie.

U kunt zich opgeven via emailadres info@ijov.nl maar u kunt ook een briefje in de bus doen bij de IJOV secretaris Harold Kip, Veenstraat 25, 8271 VP in IJsselmuiden. Graag even aangeven met hoeveel personen u wilt komen.
Opgeven is niet verplicht maar wel prettig i.v.m. de catering onderweg. Opgeven kan voor vrijdag 26 juni. ?Vorig jaar hadden we slecht weer en kwamen er bijna 50 fietsers. Voor dit jaar hebben we goed weer besteld dus verwachten we veel meer deelnemers. We gaan er weer een gezellige dag van maken? aldus Harold Kip van IJOV.

Voor IJOV leden is de fietstocht gratis. Niet-leden betalen 2,50 per persoon voor aanvang van de fietstocht. Lid worden kan ook, dat kost 7,50 per jaar, per gezin. De fietstocht wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke fietswinkels Mulder en Brink Bikes. Zij zorgen onder meer voor een bezemwagen en reserve fietsen.

BBQ
Na afloop van de fietstocht wordt er een gezellige barbecue gehouden op het terrein van de IJsbaan. Leden betalen hiervoor 10,- per persoon en niet leden 15,- per persoon all-in. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft. Opgeven via info@ijov.nl of via de secretaris. Het laatste nieuws kunt u lezen op www.ijov.nl en op de IJOV facebookpagina.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 6 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 17 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 19 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57