Nieuws vanuit MFC De Toekomst

Algemeen

MFC De Toekomst heeft een beamer!
Vorig jaar heeft MFC De Toekomst een aanvraag ingediend in het kader van de subsidieregeling voor Maatschappelijke initiatieven in Overijssel. We wilden in het MFC al langere tijd graag de beschikking hebben over een eigen beamer die door verenigingen en andere gebruikers van het MFC gebruikt kan worden en zagen hier een kans om dit te realiseren.
We zijn blij, dat hiervoor subsidie door de Provincie is toegekend. Recent zijn een paar medewerkers van Expert Dronten druk bezig geweest om een projectiescherm te monteren en de nieuwe beamer te demonstreren.

Het resultaat mag er zijn! We hebben nu in MFC De Toekomst de beschikking over een goede beamer op een verrijdbare tafel. We kunnen deze beamer eenvoudig zowel in onze grote zaal als in de kantine gebruiken.
Daarbij kunnen we ook zorgen voor een goede geluidsweergave. We hebben hiervoor een systeem dat we op iedere plek kunnen neerzetten. Dit systeem kan gebruikt worden in combinatie met beamer / laptop, maar ook losstaand met bijvoorbeeld geluidsweergave vanaf een mobiele telefoon.

Het MFC De Toekomst is heel blij met de subsidie die we hiervoor van de Provincie Overijssel hebben ontvangen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om eens gebruik te maken van het MFC De Toekomst? Kijk dan eens op onze site: www.mfcdetoekomst.nl