Afbeelding
ijov.nl

IJOV autopuzzeltocht

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Van Koningsdag tot en met zaterdag 1 mei biedt IJOV een Koningsdag-autopuzzeltocht aan. Deze tocht van 70 kilometer leidt langs mooie wegen en weilanden in de regio en duurt ongeveer twee uur.

Deelname kost voor leden van IJOV 10 euro per deelnemende auto en voor niet-leden 17,50 euro (inclusief koffie to go en overtocht). Het aantal personen voor een Koek & Zopiepakket kan bij aanmelding worden opgegeven. Opgeven vóór vrijdag 23 april via http://autopuzzeltocht.ijov.nl waarna op maandag 26 april de route en een speciaal IJOV-Koek & Zopiepakket wordt thuisbezorgd door mensen van de IJOV.

Het start- en eindpunt is het eigen huis. De tocht kan op een eigen gekozen tijdstip worden gereden. “Het zou prachtig zijn als je de auto of jezelf in oranje/rood/wit/blauwe kleuren versierd”, aldus de organisatie. Foto’s kunnen gemaild worden naar info@ijov.nl. De leukste inzending ontvangt in mei een attentie.

Na afloop van de puzzeltocht hebben deelnemers verschillende letters waarmee een woord kan worden gevormd. Mail de oplossing naar info@ijov.nl onder vermelding van ‘autopuzzeltocht’, naam en adres om mee te doen in de prijsverdeling.