Afbeelding

Wijnands Kappers: vertrouwde service in vernieuwde salon

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?Het is een goede zet geweest?, zegt Gerard Wijnands, topstylist en saloneigenaar van Wijnands Kappers. Weloverwogen is Wijnands de verbouwing en herinrichting van zijn salon in april gestart.

Ruim twee jaar lang heeft hij zich georiënteerd op de nieuwe inrichting. Want, alles was aan vernieuwing toe. Vloeren, plafond, verlichting, elektriciteit en uiteraard het meubilair diende vervangen te worden. En ja, dat heeft een goede voorbereiding nodig.

Zo is Wijnands tijdens de tweeweekse verbouwing ook attent voor zijn klantenkring geweest. Vanuit een mobiele kappersunit op de parkeerplaats voor de salon konden de werkzaamheden gewoon doorgaan. Hier denken Wijnands en zijn team met plezier aan terug, want ?het was gezellig werken vanuit de keet, met veel aanspraak en klandizie'. Op 28 april opende Wijnands en zijn team topstylisten de deur van de smaakvol nieuw ingerichte salon weer.

Voor de trouwe klanten van Wijnands Kappers is de inrichting van de salon herkenbaar. Alle meubelstukken staan op dezelfde plek: Alleen is alles nieuw en aan de kwaliteitsnormen van deze tijd voldaan. Wijnands zegt blij te zijn met de enthousiaste reacties van zijn klantenkring en het mogen verwelkomen van nieuwe klanten in de salon. Op maandag 8 juni houdt Wijnands Kappers open huis.

Wie aldus buiten de openingstijden nog eens een kijkje wil nemen in de vernieuwde salon is van harte welkom. En zoals gezegd, ?het is een goede zet geweest. Vertrouwde service in een vernieuwde salon, dat werkt! ? Open huis op maandag 8 juni van 15.30 tot 17.00 uur en van 19.30 tot 21.00 uur.

Wijnands Kappers
Oudestraat 211
Tel. (038) 331 54 97
www.wijnandskappers.nl