Afbeelding

Geslaagde wedstrijden Deltasteur

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen vrijdag werd een ladderwedstrijd en een spetterstrijdwedstrijd gehouden voor de recreatieve afdelingen van Deltasteur. Deze onderlinge wedstrijden worden vier keer in het jaar georganiseerd om de zwemmers een wedstrijd te laten ervaren. De zwemmers van ?Sterrenplan? en ? IkZwemPlan? streden voor de medailles op de rugslag, schoolslag en vrije slag, en omdat dit de laatste wedstrijd van het seizoen was, werd er ook gekeken wie dit seizoen de grootste sprong had gemaakt qua tijden.

Gouden medailles waren er voor Arjan Boogaard, Marlouke Frijstein, Frank Sellis, Mette van Ingen, Stern Bezemer, Loïsa van Dalfsen, Inge van Middelkoop, Sylvano Kuipers, Tim van Ingen, Kirsten van de Beek, Patrick Boerhoef en Michiel Smit.
Het zilver ging naar Oane-Gerrit Dijkstra, Lynn van Wijnbergen, Thomas van der Horst, Esmee de Kleine, Tessa van Zuthem, Sanne Kattenberg, Staf Jonkman, Esther Boswijk, Sil Krediet en Nick Kooistra.
En goed voor brons waren Mart Wezenberg, Nathalie van Ingen, Julian Panhuis, Jael Kloek, Femke Kattenberg, Mirjam Fahner, Jarno van der Sluis, Kiki Vlug en Twan Hultink.

De grootste sprongen waren gemaakt door Yrsa Schuldink, Timo Bottenberg, Esmee de Kleine, Frank Sellis, Marlies van Soldt, Stern Bezemer, Kim Balkenstein, Matthijs van Asselt, Marieke Grandia, Tim van Ingen, Baudine Grandia, Thijs Kattenberg, Kirsten van de Beek en Nick Kooistra.

Het "Sterrenplan" en het "IkZwemPlan" is bedoeld om kinderen op een gezellige en speelse manier kennis te laten maken met de verschillende takken van de zwemsport. Een goede voorbereiding op de afdelingen wedstrijd-zwemmen, waterpolo of recreatief. Voor meer informatie, zie www.deltasteur.nl.