Afbeelding
Herman IJssel

Dolfsma viert 40 jarig jubileum met open dag

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Dolfsma Dakbedekkingen bestaat binnenkort veertig jaar. Op vrijdag 22 mei aanstaande wordt dit gevierd met een informatieve en gezellige open dag. De hoofdvestiging van het bedrijf aan de Haatlanderdijk 57 te Kampen is van 10.00 uur tot 17.00 uur opengesteld voor het publiek. Er is van alles te doen, variërend van vak-demonstraties tot spannende klimactiviteiten op een speciale klimwand.

Iedereen is welkom om een kijkje te nemen achter de schermen van de dakdekker. Zeker voor diegene die vanuit werk, opleiding of arbeidsmarktoriëntatie is geïnteresseerd in vakmanschap en techniek is de open dag van Dolfsma een echte aanrader. Zo beschikt Dolfsma over een eigen zetterij en lasafdeling. In deze vakwerkplaats van Dolfsma is op 22 mei onder andere te zien hoe metaal wordt bewerkt tot goten, dakkappen, afdichtingen en gevelbekledingen. Ook zijn er demonstraties dakbedekking monteren. Natuurlijk mogen de bezoekers ook zelf de handen uit de mouwen steken. Zo kunnen ze zelf een stuk bitumen branden of föhnen, zink knippen en een las zetten.

Tijdens de Open Dag is er verder een beursvloer waar leveranciers hun innovatieve dakbedekkingen presenteren. Natuurlijk zijn de leveranciers van topmerken op het gebied van dakbedekkingen aanwezig, maar je kunt ook de mogelijkheden ontdekken van dakisolatie, lichtstraten, koepels en bliksemafleiders. Bovenop het Dolfsmadak is informatie verkrijgbaar over onder andere groendaken en valveiligheid en de voordelen en montage van zonnepanelen.  Voor de durfals wacht buiten nog een leuke sportieve uitdaging. Onder deskundige begeleiding kunnen zij tijdens de open dag namelijk klimmen en abseilen.

Dolfsma Kampen BV
Haatlanderdijk 57
T: (038) 33 16 565
www.dolfsma.nl