Afbeelding

Beter Wonen rondt eerste fase Het Meer af? ?

Partnerbijdrages

Woningcorporatie Beter Wonen IJsselmuiden heeft tot dusver 22 huurwoningen gerealiseerd in uitbreidingsplan Het Meer in IJsselmuiden. Onlangs is de bouw van de laatste acht woningen aan De Paalkamp afgerond. Hiermee heeft Beter Wonen de eerst fase van Het Meer afgerond.

Een goede reden voor een klein feestje. Mevrouw van Rijssen was de eerste bewoonster die de sleutel in ontvangst mocht nemen. De IJsselmuidense woont al veertig jaar in een gezinswoning van Beter Wonen in IJsselmuiden. "Ze gaat nu een mooie gelijkvloerse woning huren, waardoor ze langer zelfstandig kan blijven wonen. Het is mooi dat we binnen de huurmarkt dit soort levensloopbestendige woningen kunnen aanbieden", aldus directeur Hendrik Hoogenkamp van Beter Wonen IJsselmuiden. ??Eerder werden in Het Meer veertien nieuwe woningen door Beter Wonen opgeleverd. De laatste acht woningen brengt het totaal op 22 huurwoningen. "Er is behoefte aan huurwoningen. Je ziet in IJsselmuiden nog steeds een vraag naar woningen en senioren tonen belangstelling om door de stromen naar levensbestendige woningen.?

Dit jaar wordt nog een begin gemaakt met de start van fase twee van Het Meer. Ook hier realiseert Beter Wonen huurwoningen. "Nieuwbouw zorgt voor de noodzakelijke doorstroming, zodat er voldoende woningen beschikbaar komen voor starters op de huurmarkt", besluit Hoogenkamp.