Visscher
Visscher Jelle Visscher

Visscher treedt toe tot staf selectie

Sport Ingezonden

Korfbal – Oud eerste speler Jelle Visscher zal toetreden tot de trainersstaf van de selectie Wit-Blauw/Green Organics.  Jarenlang was Visscher een belangrijke speler voor het eerste team van Wit-Blauw. Na zijn afscheid kwam hij nog tijdelijk terug voor een paar wedstrijden, maar vooral om de jeugdige spelers op sleeptouw te nemen. Tijdens deze periode zag Jelle zijn toegevoegde waarde voor deze spelers.

Jan Westland, huidige trainer/coach Wit-Blauw 2, heeft in het voorjaar te kennen gegeven aan de technische commissie door te willen gaan als trainer en te stoppen als coach van Wit-Blauw 2. Voor de TC een uitgerekende kans om Visscher te polsen voor de rol als trainer/coach van Wit-Blauw/Green Organics 2.

Jelle: “in mijn jaren als selectiespeler heb ik altijd al genoten van het potentieel dat telkens weer rondloopt in het tweede. Ik kan daarom ook niet wachten om met deze groep te gaan werken. Om de volgende stap te maken hoop ik vanuit mijn ervaring als oud selectiespeler het nodige te kunnen overbrengen.”