Afbeelding
Picasa

Selectie Go-Ahead blijft grotendeels intact

Sport

KAMPEN ? Wat Go-Ahead-trainer Jan Korte zaterdag na de derby tegen DOS al duidelijk maakte, is zondagavond door de Kamper club bevestigd. De selectie van Go-Ahead blijft grotendeels intact. Murat Acikgoz, Madih Doufikar, Samir Merraki en Jurrian Zandbergen blijven naast Arjan Wiegers, Jeroen van den Bosch, André Timmerman en Kevin Smit verbonden aan Go-Ahead

De club kwam eerder al tot een akkoord met Tim Noordman, Laurens van Keulen, Nick Bakker, Nick Hendriks, Rienk van de Wetering, Niek Bongers, Ruben van de Veer, Nick van der Kooi, Jochem de Wilde en Jeffrey van Ommen. Van de huidige selectie vallen doelman Jasper Fix en verdediger Edwin Starke weg. Fix vertrekt naar IJVV. Starke gaat verder als assistent  van de nieuwe hoofdtrainer Edwin van Nijen.

Go-Ahead laat weten dat er nog beperkt ruimte is voor vers bloed.  In de komende weken zijn er gesprekken met een aantal potentiële spelers, die hetelftal nog verder kunnen versterken, onder wie een aantal talenten uit de eigen jeugdopleiding. Ook gaat de eersteklasser op zoek naar een ervaren keeper ?ter ondersteuning van het keepersteam'. Go-Ahead zet in op een terugkeer naar de hoofdklasse.