Afbeelding
foto aangeleverd

Oud-instructeur terug bij Kamper Trompetter Korps

Algemeen

KAMPEN – Gerben Post is per 1 juni begonnen als eindverantwoordelijke voor de mars en show bij het KTK. Post was eerder verantwoordelijk voor het Jong KTK waarmee hij meerdere prijzen behaalde, waaronder het winnen van het NK voor jeugdbands. Ook was hij bij het KTK  medeverantwoordelijk voor het behalen van verschillende titels, waaronder Open Dutch Showcorps Champion en Nederlands Kampioen Show. 

Voorzitter José Bennink geeft aan: ‘Met de komst van Gerben halen we veel kennis en expertise binnen. Dit in combinatie met een grote groep professionele instructeurs zorgt ervoor dat we onze leden een prachtige hobby op hoog niveau bieden’. Post heeft veel vertrouwen in zijn nieuwe klus; ‘Er staat een getalenteerde groep klaar bij het KTK. De motivatie is groot en het plezier spat ervan af. Na een onzekere tijd is het prettig om nu weer concreet richting te geven aan deze mooie band. Het is mooi te zien dat we er met z’n allen voor gaan en de schouders eronder zetten. Motivatie is het begin van succes’. 

Nieuwe groep KTK Music Kidz

Het Kamper Trompetter Korps (KTK) heeft een nieuwe groep KTK Music Kidz opgestart. Deze gratis muziekopleiding voor kinderen van 6 tot 11 jaar heeft momenteel nog plaats voor 15 nieuwe leerlingen. Aanmelden kan via info@kampertrompetterkorps.nl.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00