Art Impression van de nieuwe toegangspoort
Art Impression van de nieuwe toegangspoort Dik Leusink

Supportersvereniging schenkt VSCO’61 nieuwe entree op jubileumreceptie

Ingezonden Ingezonden

Op de gezellige officiële jubileumreceptie had de Supportersvereniging een leuke verrassing voor de zestigjarige vereniging. In samenwerking met enkele sponsoren zal er een volledig nieuwe toegangspoort met kassagebouwtje worden gerealiseerd. Voorzitter Ben Schreurs nam namens VSCO’61 een mooie Art Impression in ontvangst die een goede indruk geeft hoe het eruit komt te zien.

Henk van Os van de Supportersvereniging was niet de enige die voor VSCO’61 mooie woorden over had. Voorzitter van de Jubileumcommissie Sjoerd Kwakkel kondigde ook nog als sprekers aan de wethouder van sport van de gemeente Oldebroek, Bob Bergkamp, Harm Bies namens de KNVB en Chris Klein Haarhuis van de BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen). Rode draad in hun toespraken was toch wel dat iedereen zich altijd hartelijk welkom voelt op sportpark De Heughte.

Naast andere genodigden waren ook de buurtverengingen goed vertegenwoordigd en ook enkele verenigingen uit Oosterwolde. In opdracht van de Jubileumcommissie is er ook een jubileummagazine samengesteld. Jan Borgers overhandigde namens de jubileummagazinecommissie symbolisch het eerste exemplaar aan Sjoerd Kwakkel.

Onder het genot van een hapje en een drankje werden er op de receptie daarna nog diverse verhalen uit de rijke historie van VSCO’61 gedeeld.