Jan van der Vegte (l) en Sjoerd Kwakkel.
Jan van der Vegte (l) en Sjoerd Kwakkel. Dries van Dijk

Shell Station J. van der Vegte nieuwe reclamebordsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

VSCO’61 heeft deze week Shell Station J. van der Vegte uit ’t Harde verwelkomd als nieuwe reclamebordsponsor. Eigenaar Jan van der Vegte was naar sportpark De Heughte gekomen om de opvallende Shell-borden officieel te overhandigen aan bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Blij en dankbaar voor deze gewaardeerde steun bood VSCO’61 de nieuwe bordsponsor een fraai bloemstuk aan en wenste het populaire tankstation veel succes toe.

Het begon voor het Shell tankstation Van der Vegte allemaal na de oorlog toen de grootvader van de huidige eigenaar Jan van der Vegte in het centrum van ’t Harde aan de Eperweg een tankstation opende. Het werd een bekend Shell-station dat door inwoners van de regio Noord Veluwe veelvuldig werd bezocht. Aanvankelijk alleen voor brandstof maar na verloop van tijd werden er ook andere olie- en shopproducten verkocht. De verhuizing naar de huidige A-locatie op de hoek Eperweg-Wolkamerweg zorgde voor een verdere uitbreiding met o.a. een uiterst moderne wasstraat en een drietal wasboxen. Het familiebedrijf is na 75 jaar een begrip in de regio als het gaat om kwaliteit en uitstekende service op het gebied van tanken en autowassen. Ze zijn trots dat zij al vele jaren het goedkoopste bemande tankstation van de regio zijn.

Ook leden en supporters van VSCO’61 weten het Shell-station te waarderen Dit feit is Jan van der Vegte niet ontgaan en hij was danook in voor sponsoring van VSCO’61. Deze week werd Shell Station J. van der Vegte als nieuwe reclamebordsponsor verwelkomd. Op sportpark de Heughte overhandigde eigenaar Jan van der Vegte de opvallende Shell-borden aan bestuurslid Sjoerd Kwakkel. Als blijk van dank en waardering werd de nieuwe reclamebordsponsor een fraai bloemstuk overhandigd en werd hen veel zakelijk succes gewenst.

De nieuwe reclamebordsponsor is te vinden op:

Shell Station J. van der Vegte
Eperweg 10A
8084 HG ’t Harde
T: 0525 - 653 410 / 06 - 226 50 913
E: jvdvegte@hotmail.com
www.shell.com

Ook te volgen via Facebook.