Afbeelding

Altijd de juiste outfit bij Shoeby

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

De nieuwe voorjaarscollecties liggen alweer in winkel bij Shoeby Kampen. En omdat er twee keer per week nieuwe fashion-items worden aangeleverd, blijft de collectie het hele seizoen nieuw en verrassend. Shoeby: ?We lichten alvast een tipje van de sluier voor je op.?

?Ook dit voorjaar mag de jumpsuit niet ontbreken in jouw garderobe. De nieuwe denim jumpsuit voor dames is makkelijk te combineren en zit ook nog eens heerlijk. Deze denim jumpsuit heeft ook een fasionable animal print. Ook voor de kids is de jumpsuit onmisbaar voor het voorjaar. Jouw outfit wordt meteen lekker zomers met de opdruk van kleurrijke stukjes fruit.?

?Sta jij ook wel eens voor jouw kledingkast peinzend en lichtelijk in paniek om de juiste outfit bij elkaar te vinden voor die perfecte date, een feestje of nieuwe baan? Kom dan naar Shoeby Kampen en krijg advies van Jouw Personal Shopper om een stoere, casual of chique outfit te maken. Iedere dag staat het team van Shoeby Kampen klaar om jou van top tot teen te stylen! En mocht het je even niet uitkomen, maak dan een afspraak met een Personal Shopper in de winkel. Wil je nog meer inspiratie op het gebied van styling? Via onze blog op shoebyblog.nl vind je dagelijks fashion tips & trics.?

Over Shoeby
In ruim dertig jaar is Shoeby uitgegroeid tot een toonaangevende retail- en full service franchise organisatie in Nederland en België. Het van oorsprong Brabantse modebedrijf heeft met trendy, betaalbare en eigen ontworpen collecties voor zowel dames, heren en kinderen een serieus aandeel in de Nederlandse fashionmarkt.

Shoeby Kampen
Oudestraat 57
Kampen
T: (038) 333 66 28