Barthina, André, Tiny en Jan
Barthina, André, Tiny en Jan Ciska

Nieuwe Schommelbank voor Philadelphia Vijverhof

Ingezonden Ingezonden

Philadelphia Vijverhof Kampen heeft voor haar bewoners een nieuwe schommelbank. Dit is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Steunfonds voor de Zorg in Kampen e.o..

Barthina Dekker van Stichting Steunfonds ging bij hen langs en had een gezellige middag met André, Jan en Tiny. Kletsen, wiebelen, grapjes maken....heerlijk ontspannend zo’n schommel. Goede aanschaf!

Ook een groot compliment voor de mannen van het klussenteam Philadelphia! Want zij hebben deze schommelbank in elkaar gezet, en dat hebben ze prima gedaan! Dus mocht u nog een klus of karwei hebben, schakel ze gerust in. Ze zijn er goed in. Op de site van WerkKracht 15, vindt u meer informatie.

Het Steunfonds voor de Zorg in Kampen e.o. is blij dat ze bij kon dragen aan de aanschaf van deze schommel. Het doel van de Stichting is dan ook het bieden van (financiële) ondersteuning bij activiteiten en middelen, die bijdragen aan de zorg aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en die niet of onvoldoende via het reguliere circuit worden ondersteund. Aanvragen kunnen worden gedaan door zowel particulieren als zorginstellingen binnen de huidige gemeente Kampen en Zwartewaterland. Kijk voor meer informatie op de site: www.steunfondszorg.nl en neem gerust contact op als u wat wilt vragen.

De mannen van het Klussenteam aan het werk in hun werkplaats
De vakmannen klaar men hun klus. Even testen.......