Afbeelding

Majesteit viert jubileum met speciale Tigerclub

Cultuur

KAMPEN - De Majesteit bestaat vijf jaar en viert dat op 15 maart met een speciale editie van De Tigerclub. Op deze dag treden niet één, maar twee bands op. Bovendien zijn het volgens organisator Rob van der Weerd ook nog eens echte topbands: The Kickers en Paradise.

The Kickers is een band met leden uit de Beatles-tributeband die onlangs een tournee langs de theaters van Nederland maakte: Bauke Bakker, Gertjan van der Weerd, Stein Bakker en Dirk Schreuders. De band speelt muziek van The Beatles tot Pharell Williams. Dankzij de veelgeroemde zang van drummer Bauke Bakker draait de band ook zijn hand niet om voor loepzuivere covers van The Police, met het hoge stemgeluid van Sting.


De band Paradise speelt vooral muziek uit de jaren zestig en zeventig en brengt deze tijdperken tot leven dankzij hun levensechte stem-immitaties. Bij tijd en wijle zijn de stemmen van de band niet van echt te onderscheiden. De band was onder andere huisband in Amsterdam in het Holland Casino en in het café Shorts of London.

Deze speciale editie begint eerder dan normaal: de deuren gaan om 15.00 uur open en de club sluit rond 20.00 uur. De entree kost 10 euro in de voorverkoop en 12 euro aan de zaal. Kaarten zijn te koop bij Trendy Woman, Blue Music, Café De Lantaarn, Eetcafé De Bastaard, Café de Unie en De Majesteit zelf.