Veldhoven Verbindt is een platform waarbij alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen aangesloten zijn.
Veldhoven Verbindt is een platform waarbij alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen aangesloten zijn. Foto: Veldhoven Verbindt

Nieuw evenement voor zakelijk Veldhoven

Algemeen

Veldhoven Verbindt organiseert samen met De Veldhovense Ondernemerstrofee, Theater de Schalm en Veldhoven100 een nieuw live businessevent: de Kracht van Veldhoven. Het Corona-proof evenement vindt plaats in theater De Schalm op vrijdag 19 november om 19.30 uur. Tijdens de avond worden ook de winnaars van Veldhovense Ondernemers Trofee en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar trofee bekend gemaakt.

VELDHOVEN - De rode draad van het programma is de kracht van Veldhoven. Ook is er aandacht voor het 100-jarig bestaan van Veldhoven. De gasten worden onder muzikale begeleiding door de feestband RUM (Roept U Maar) ontvangen. Presentatrice Anne-Marie Fokkens praat met de volgende generatie van bekende Veldhovense familiebedrijven: Maartje van Schagen en Stan Bazelmans, en met jonge startende ondernemers. 

Verder schuiven voormalig wethouder en Tweede Kamerlid Daan de Kort en wethouder Vivianne van Wieren-Kraaijvanger aan voor een gesprek. Na het infotainmentprogramma volgt een muzikaal omlijste afterparty.

Kaartverkoop

Er zijn 250 kaarten beschikbaar. Toegangskaarten kunnen worden gereserveerd via de navolgende website van Theater De Schalm:

www.deschalm.com/nl/programma/2371/En_dat_al_100_jaar_/De_Kracht_van_Veldhoven

Platform

Veldhoven Verbindt is een platform waarbij alle Veldhovense serviceclubs, netwerkclubs en ondernemersverenigingen aangesloten zijn. De leden van de in Veldhoven Verbindt samenwerkende organisaties zijn ook aanwezig.

In Veldhoven Verbindt werken dus samen: VOC, Jong! Veldhoven, Citycentrum, HOG De Kempen, Rotary, Lions de Keersop, Ronde Tafel 166, Parkmanagement Habraken, Stichting Drukke Dames Netwerk, Ladies Circle 29, Horeca Veldhoven, WV Veldhoven-Dorp, De Veldhovense Ondernemerstrofee en Gemeente Veldhoven.

Van de redactie.