Afbeelding

Laat je talenten werken

Algemeen

BIEB - Veel mensen vinden het lastig om werk te vinden dat echt bij ze past, omdat ze niet goed weten waar ze moeten beginnen. Het is namelijk de kunst om niet te beginnen bij het zoeken van een vacature, maar om de zoektocht te beginnen bij de eigen talenten.

Tijdens de workshop ‘Werk vinden met je talenten’ neemt loopbaancoach Daniëlle Bax deelnemers mee in de 4 redenen waarom het veel mensen niet lukt om hun natuurlijke talenten te ontdekken. Verder bespreekt ze 3 elementen die talent anders maken dan alleen maar ‘iets goed kunnen’ en een eenvoudig model waarmee deelnemers hun talenten gaan ontdekken.

Aanmelden

De workshop is op donderdag 9 september van 12.30 tot 14.30 uur in de Bibliotheek Veldhoven. Deelname is gratis, geïnteresseerden dienen zich wel van tevoren aan te melden. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/talenten of tel: 040-2532901.

Loopbaan activiteiten in de bieb

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of meer verdieping in het huidige werk, zijn er de gratis loopbaan activiteiten in de Bibliotheek Veldhoven. Naast diverse workshops zijn er vanaf september elke eerste vrijdag en derde donderdag van de maand (m.u.v. 16 september en feestdagen) van 12.30 tot 14.30 uur gratis loopbaanspreekuren. 

Verder zijn tijdens de Week van de Loopbaan (13 t/m 17 september) bijna dagelijks gratis loopbaan spreekuren in de bieb. Geïnteresseerden dienen zich van tevoren aan te melden. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveldhoven.nl/loopbaan of tel:040-2532901.