Publiek kan in het najaar weer genieten van de ELE Rally. FOTO: Stock.
Publiek kan in het najaar weer genieten van de ELE Rally. FOTO: Stock. Foto:

ELE Rally op nieuwe datum in het najaar

Algemeen

Met alle onzekerheden die de COVID-19 pandemie met zich meebrengt, heeft de stichting ELE Rally moeten besluiten om de 56e editie, die oorspronkelijk gepland stond voor vrijdag 4 en zaterdag 5 juni, uit te stellen tot in het najaar.

VELDHOVEN - In samenwerking met de andere Rally organisatoren en de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF), wordt er komende weken naar een nieuwe datum gezocht in het najaar, wanneer er hopelijk weer publiek bij dit soort evenementen toegestaan is.

Stichting ELE Rally heeft tot op het laatste moment alle scenario’s opengehouden maar kwam tegelijkertijd tot de conclusie dat een rally zonder publiek geen optie is. Zowel in financieel opzicht, maar zeer zeker ook in de beleving van de sport. Er zijn momenteel nog te veel onzekerheden met betrekking tot het verloop van de corona maatregelen die het doorgaan van dit soort evenementen in de weg staat op vrijdag 4 en zaterdag 5 juni aanstaande.

Daarom heeft de organisatie een datum in het najaar op het oog voor een ELE Rally met publiek. De verwachting is dat dit in het najaar mogelijk wordt. De vele liefhebbers, deelnemers, vrijwilligers, sponsors en de trouwe leveranciers kunnen waarschijnlijk dan weer een prachtig weekend tegemoetzien.

www.elerally.nl