Happy Garden viert  eervolle vermelding met voordelig woktarief
Happy Garden viert eervolle vermelding met voordelig woktarief brugmedia.nl

Happy Garden viert eervolle vermelding met voordelig woktarief

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Chinees Restaurant Happy Garden eindigde in december vorig jaar als tweede bij de verkiezingen van het beste Chinese restaurant van Nederland. Een eervol resultaat,dat Happy Garden graag wil vieren met de klanten.

Een gevoel van trots overspoelde de familie Qiu toen de uitslag van de verkiezing van Asia Horecavizier bekend werd gemaakt. Het is nogal wat als je van 2000 Chinese restaurants als tweede worden uitgekozen. "We hebben een leuke actie opgezet om dit succes samen te vieren met onze gasten en ze te bedanken voor de klandizie en het stemmen", aldus Long Qiu van Happy Garden.

Het is voor de tweede keer op rij dat het Chinese restaurant een tweede plaats heeft behaald in deze verkiezing. Daarom heeft Happy Garden tijdelijk gekozen voor een symbolische wokprijs van slechts 20 euro voor volwassenen (maandag tot en met
donderdag). Dat is inclusief bier, wijn en fris. Kinderen van 12 tot en met 15 jaarbetalen 18,50 euro. Voor kleinere kinderen (4-11 jaar)volstaat het bedrag van 1,50 euro keer tegen de leeftijd van het desbetreffende kind. In het weekend (vrijdag tot en met zondag) zijn de tarieven 25 euro voor volwassenen en 21,50 euro voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar. Het tarief voor kinderen tot en met 11 jaar blijft gelijk.

Happy Garden kreeg in 1999 en 2000 ook al een eervolle vermelding. Toen haalde het etablissement de Michelin-gids, waarin de beste restaurant van Nederland staan beschreven. Het geeft aan dat Happy Garden al jaren aan de top staat. "Mijn vader en moeder zitten al jaren in de restaurant-sector. We hebben hierop succesvol voortgeborduurd. Ook dankzij de inzet van al het personeel dat hier al jaren met veel
plezier werkt.

Happy Garden
Oudestraat 196-202 Kampen
(038) 331 49 55