Theaterkoor Caecilia op zoek naar projectleden

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN - Dit jaar bestaat Theaterkoor Caecilia maar liefst 90 jaar. Om dit feest luister bij te zetten voert het koor de bekende musical Evita van Andrew Loyd Webber en Tim Rice op. De musical vertelt het leven van Eva, een onecht en nauwelijks geletterd, kind.

Met de hulp van een tangozanger, Agustin Magaldi, verhuist ze van een klein dorpje in Junin naar de hoofdstad Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om actrice te worden waar te maken. Haar leven neemt echter een drastische wending als ze de kolonel Juan Peron ontmoet. Op een handige manier weet ze zijn minnares eruit te werken en wordt ze twee jaar later de First Lady. Ze is echt gehecht aan haar man en haar volk. Ze wordt Argentinië 's eerste grote internationale figuur, de meest geliefde (en gehate) vrouw in Latijns-Amerika, tot haar dood door kanker op haar 33ste.

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid om project lid te worden van Caecilia. Dit houdt in dat men zich voor de duur van de productie (februari ? november) verbindt aan het koor. Er kunnen nog 10 mannen en 5 vrouwen deelnemen. Vind je het leuk om op het podium te staan en 3 voorstellingen te zingen, te spelen en te dansen in de mooie Stadsgehoorzaal Kampen? Ben je tussen de 18 en 55 jaar? Kom dan vrijblijvend langs op woensdag 28 januari 2015. We houden dan een openbare repetitie in ons verenigingsgebouw Noordweg 94 in Kampen. Kijk op de site www.theaterkoorcaecilia.nl of mail naar gekevanmierlo@home.nl.