Afbeelding

Langhout zet expertise in beeld en geluid voort

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met het onfortuinlijke faillissement van Hobo Hifi (voormalig Raf-Fokko Dijkstra) leek er uit Kampen veel expertise op het gebied van beeld en geluid te verdwijnen. Wybrand Langhout, voormalig medewerker van het bedrijf, wil dit gat vullen. De gepassioneerde liefhebber, met ruim 31 jaar ervaring, zet vanuit zijn werkplaats aan de Noordweg de service die men vanuit Hobo gewend was, voort. Zo hoopt hij oude en nieuwe klanten van dienst te kunnen zijn.

Langhout service in beeld en geluid heet het pas opgerichte bedrijf. Klanten kunnen hier terecht met alle vragen op het gebied van beeld en geluid. Een niet-werkende cd-speler, een storende televisie, advies bij het kopen van een nieuwe geluidsset; Wybrand kan in veel gevallen van dienst zijn. De meeste reparaties voert hij in zijn werkplaats uit. Mede dankzij de contacten die hij in de loop der jaren opdeed, kan hij snel in contact komen met leveranciers, bijvoorbeeld om specifieke onderdelen te bestellen. Mocht hij er zelf niet uitkomen dan heeft hij externe adressen die het probleem alsnog kunnen verhelpen. Langhout heeft ook jarenlange ervaring op het gebied van audioadvies.

Storingen Ziggo
?Een probleem dat door de werkzaamheden van Ziggo de laatste tijd nogal prominent in beeld komt, zijn de storingen van apparatuur van dit bedrijf. Ook deze problemen lost Wybrand aan huis op.
Tot slot kan men bij Langhout terecht voor het huren van geluidsapparatuur voor presentaties en optredens van bands. In de professionele studio bij zijn werkplaats kan hij bovendien hoogwaardige geluidsopnames van bands maken.
Wie benieuwd is wat Langhout voor hem of haar kan betekenen, kant contact opnemen via 06-51124397 of wybrandlanghout@gmail.com. Wybrand komt voor een informerend gesprekje, of voor snelle reparaties, graag bij de klant thuis.