Afbeelding

Het Speelhuys gezelligste winkel van Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het Speelhuys Kampen is vorige week uitgeroepen tot ?gezelligste winkel van Kampen'. De Kamper speelgoedwinkel won de eerste ronde in de verkiezing ?Gezelligste winkel van Nederland', waarin de gemeentewinnaars werden gekozen. In februari gaat de verkiezing verder met de provinciale en landelijke ronde.

Eigenaar Chris van den Berg is enorm blij met de uitverkiezing. ?Dit is een kroon op mijn werk. Het is mooi, ook omdat we dit jaar het eerste lustrum vieren.?

Negen winkels in Kampen waren genomineerd. Alle deelnemende bedrijven zijn door klanten opgegeven voor deze verkiezing. Vervolgens was aan de desbetreffende winkels om zichzelf te promoten, want het gaat hier om een publieksprijs. De verkiezing draait volledig om de ervaringen van klanten. Mensen konden van 10 november vorig jaar tot 9 januari 2015 stemmen op hun favoriete winkel. Het Speelhuys haalde het hoogste aantal stemmen (93) binnen. Daarnaast konden klanten rapportcijfers uitdelen voor de onderdelen kwaliteit, prijs en service.

De verkiezing is een initiatief van de organisatie Vote-Company. Met deze stemming wordt ook het goede doel ondersteund. Per stem gaat 0,05 cent naar Kika. De verkiezing gaat verder op 5 februari. In de nieuwe en laatste ronde worden de provinciale winnaars en de landelijke winnaar gekozen. Van 5 tot en met 23 februari kan er worden gestemd. Van den Berg is nu al dik tevreden. ?Dat onze winkel is verkozen tot gezelligste winkel van Kampen vind ik de allermooiste prijs.?

Het Speelhuys Kampen
Geerstraat 25 Kampen
(038) 333 82 84