VV Kampen wint bij Wijthmen

WIJTHMEN ? VV Kampen heeft zaterdag de inhaalwedstrijd bij Wijthmen met 1-2 gewonnen. Bryan Froger en Kevin Veger waren de doelpuntenmakers.

Kampen was in de eerste twintig minuten oppermachtig, maar dat leverde geen treffers op. In het eerste kwartier liet de  ploeg twee grote kansen onbenut.

Na deze fase kwam Wijthmen beter in de wedstrijd en was het duel meer in evenwicht. In de 33ste minuut bracht Brian Froger Kampen op voorsprong via een vrije trap. Daarna domineerde Kampen tot de rust. In de 41ste minuut viel de 0-2. Een voorzet van Max van Moll werd bij de tweede paal binnen getikt door Kevin Veger.Trainer Ten Hove was tevreden over de eerste helft. ? We hebben veel druk naar voren gezet. Wijthmen kwam niet aan voetballen toe. Dat deden we heel goed.?

In de tweede helft ging het stroef bij Kampen. ?Tot de 1-2 hebben we gecontroleerd gespeeld.? Kampen speelde na rust niet goed, maar gaf nauwelijks iets weg. Toch kwam Wijthmen nog terug. In de 81ste minuut werd er bij Kampen niet goed gereageerd bij een lange bal van Wijthmen. Vervolgens scoorde de thuisploeg in de kluts. ?Een ongelukkige tegentreffer.? Daarna bleef Kampen gemakkelijk op de been. De bezoekers hadden in de slotfase pech dat een overtreding op Wesley van Winsum niet werd bestraft met een penalty.