Ga de strijd aan met overgewicht met In Shape 4 ever

Partnerbijdrages

Overgewicht is een steeds vaker voorkomend probleem in Nederland. Overgewicht komt voor bij 55 procent van de mannen en 50 procent van de vrouwen in Nederland. Naar schatting 12 procent van de volwassenen heeft obesitas, een dusdanig overgewicht dat ze een gezondheidsrisico lopen. Van de kinderen heeft ongeveer 15 procent overgewicht. Het is zorgwekkend dat deze cijfers zullen blijven stijgen.

Nieuw in IJsselmuiden is 'In Shape' Praktijk voor Voeding en Gewicht. Marrie Kroes is gediplomeerd gewichtsconsulent en natuurvoedingsadviseur. Tevens heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen. Dus zowel jong als oud kan hier terecht voor persoonlijk advies op het gebied van voeding, gewicht en eetgewoonten. Marrie helpt haar klanten graag op weg naar een gezond gewicht, zodat zij weer vol zelfvertrouwen door het leven kunnen gaan.

Bij 'In Shape' krijgt men persoonlijke begeleiding. Een blijvende aanpassing van het voedings- en leefpatroon is immers onmogelijk te behalen met een 'kant en klaar' pakket. Het motto van Marrie is dan ook: 'Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke aanpak'. In Shape 4 ever is aangesloten bij de BGN, de beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten. Begeleiding wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed.

Momenteel geldt er een openingsaanbieding voor de unieke In Shape 4 ever 10 stappenplan(zie de advertentie elders in deze krant).

Uniek is het persoonlijke In Shape 4 ever 10 stappenplan, waarbij deelnemers op maat persoonlijke begeleiding ontvangt.