Voorstelling de Kofferbak
Voorstelling de Kofferbak brugmedia.nl

Voorstelling de Kofferbak

Algemeen

KAMPEN - Het kleinste theater van Kampen, de Kofferbak, biedt vanaf 15 januari maandelijks een optreden dat bezoekers bijblijft. Een voorstelling die past bij de intieme omvang van het theater.

Op donderdag 15 januari is dat Roel C. Verburg met: ?Dat Sowieso'. Roel is fulltime flierefluiter. ?Vroeger werkte hij één dag in de week zodat hij zes dagen weekend had, maar daar is hij mee gestopt want die dag werken maakte altijd zo'n gat in z'n weekend?, aldus de organisatie.

Vanuit zijn innerlijke noodzaak om continu grappig te zijn laat Roel geen situatie onbenut om de mensen in zijn omgeving daar het doelwit van te laten zijn en daar vertelt hij in ?Roel C. Verburg ? Dat Sowieso' honderduit over. In schril contrast met Roels vrolijke anekdotes staan zijn veelal tragikomische liedjes die door Elsevier omschreven werden als: ?In de traditie van Hans Dorrestijn met de muzikale kwaliteit van Spinvis?. Er is koffie, een hapje en een drankje enzovoorts. Kaarten reserveren kan via dekofferbak.nl. De prijs in de voorverkoop is 10 euro, in de zaal 12,50 euro. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Afbeelding