Afbeelding

Start verkoop tweede deelplan Het Meer met starterswoningen

Partnerbijdrages

Inmiddels is meer dan 80 tachtig van de projectwoningen uit het eerste deelplan van nieuwbouwwijk Het Meer in IJsselmuiden verkocht. Wegens dit grote succes begint op zaterdag 27 december de woningverkoop binnen deelplan 2. Als eerste wordt een nieuw type starterswoningen aangeboden, het type Vuurvlinder.

Tijdens de Woondag Het Meer, op zaterdag 27 december, kunnen geïnteresseerden de nieuwe verkoopdocumentatie afhalen van het type Vuurvlinder en zich onder het genot van een warme kop erwtensoep laten voorlichten over de woningen. Makelaars en hypotheekadviseurs staan paraat en op de bouwlocatie is een modelwoning te bezichtigen. De informatiedag zal van 11.00 tot 14.00 uur plaatsvinden.
Het type Vuurvlinder is een starterswoning en is ontworpen door Van Manen en Zwart architecten. De woningen bevinden zich in de buurt van de school De Groenling. Ze onderscheiden zich door een chique uitstraling aan de buitenzijde. Meer diversiteit, klassieke elementen en afwisseling zal het beeld van de oostelijke kant van Het Meer straks gaan bepalen. Het gezellige dorpse karakter van de wijk blijft gehandhaafd. De woningen die eind december in de verkoop gaan, voldoen aan de nieuwste energienormen (A+++). Ze worden inclusief energiepakket aangeboden vanaf ? 179.000,- vrij op naam.
Wie meer wil weten over Het Meer kan kijken op www.woneninhetmeer.nl.