Afbeelding

Wintermarkt in en om Bethelkerk in Genemuiden

Partnerbijdrages

GENEMUIDEN - In en rondom de Bethelkerk aan de Bereklauw 1 wordt vrijdag 28 november weer een wintermarkt gehouden ten behoeve van de aflossing van het kerkgebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente.

?Op deze gezellige wintermarkt wordt allerlei waar aangeboden, zoals heerlijke slaatjes, roombroodjes, (gebakken) vis, aardappelen, boeketten en kransen, fruit, kaas, eigengemaakte advocaat, grill- en rookworsten, vlaaien, taarten, krentenstollen, suikerbroden, patat en snacks, snoep, cake, koeken en broodjes met gehaktbal.? Omdat het (bijna) winter is, ontbreken ook de oliebollen, warme chocolademelk, snert en soep met brood niet.

Aangezien de wintermarkt gehouden wordt van 15.30 tot 19.30 uur kunnen bezoekers hier ook het avondeten nuttigen. ?Hiervoor zijnvoldoende lekkere etenswaren te koop?, laat de organisatie weten. ?De zaal is dan ruim opgezet, ook om bijvoorbeeld 's middags en/of 's avonds een kop koffie te drinken met wat lekkers erbij. Voor de jeugd zijn er diverse oud-Hollandse spelletjes opgezet.?