Ventura Kampen zoekt ervaren en enthousiaste naaisters

Cultuur

Stichting Jeugdtheater Ventura Kampen mag zich gelukkig prijzen met een corps aan vrijwilligers. Zo wordt op de bovenverdieping van het pand Noordweg 92 in Kampen de Kledingzolder iedere woensdagavond (19.00-21.00 uur) en zaterdagmorgen (10.00-12.00 uur) gerund door vrijwilligers. Beneden is wekelijks een groep technische mensen aan het werk voor het festival Kerst in Oud Kampen, georganiseerd vanuit Ventura.
Daarnaast zijn iedere dinsdagmorgen vrijwilligers van de kostuumgroep aan het werk in het atelier. Zij houden zich bezig met het in orde maken van de benodigde kleding voor optredens van leerlingen van Ventura. Zo treden alle groepen van Ventura op tijdens Kerst in Oud Kampen en tijdens een grote eindpresentatie voor de zomervakantie. De kleding voor optredens is voor een groot deel al op de Kledingzolder aanwezig. Maar?.. Ventura wil toeschouwers steeds weer blijven verrassen met nieuwe acts, waarvoor nog kleding (op maat) genaaid moet worden. Dat is een hele klus voor de kostuumgroep.
Ventura heeft momenteel behoefte aan nieuwe, ervaren en enthousiaste naaisters voor het maken van mooie jurken, rokken, dierenpakken en andere kostuums. Vrijwilligers die aan de hand van foto's en plaatjes patronen kunnen ontwerpen en/of het leuk vinden om prachtige kledingstukken te naaien zijn van harte welkom!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Elly Potgieter, coördinator Verhuur Ventura, tel. 038 3325159 of 06 29232140 ellypotgieter@live.nl