Afbeelding

Acteurs, figuranten en vrijwilligers gezocht

· leestijd 1 minuut Cultuur

Op zaterdag 20 en zondag 21 december 2014 vindt in Kampen tussen 16.00 uur en 21.00 uur weer het grote openluchttheaterfestival 'Kerst in oud Kampen' plaats. Dit festival trekt elk jaar 70.000 tot 100.000 bezoekers.

Wij zijn op zoek naar:

acteurs en actrices voor kleine acts zgn. figuratieacts
?levende standbeelden? zgn. living statues
vrijwilligers voor vele werkzaamheden o.a. voor de opbouw, het afbreken, coördineren en de verkoop kaartjes nostalgische kermis
Hou je van acteren middels kleine straatacts, dan is dit iets voor jou!
Iedereen die zich aanmeldt, krijgt binnenkort via de mail aanvullende informatie over wat, wanneer, waar enz. Het oefenen zal niet zo lang duren (misschien een uurtje) en staat onder leiding van één van onze professionele docenten; tevens ga je dan je kostuum passen.

Living Statue (?levend standbeeld?)
Wij zoeken ook nog mensen die als living statue mee willen doen; graag zelfs! Ook dan aanmelden vóór 14 november op dezelfde manier zoals hierboven is omschreven, een uurtje oefenen en je outfit uitkiezen.

Vrijwilliger
Om dit grote evenement tot stand te laten komen, kan de organisatie van ?Kerst in oud Kampen? niet zonder de vele vrijwilligers die daarvoor nodig zijn. Dus wil je liever niet acteren, dan is dit misschien een mooie gelegenheid om eens achter de schermen te helpen en te zien wat er allemaal bij dit evenement komt kijken.

Hoe kan ik mij aanmelden?
Stuur vóór 21 november een mail naar info@kerstinoudkampen.nl, dan volgt er aanvullende informatie via de mail of per telefoon.

Wil je meer informatie over Kerst in Oud Kampen? Kijk op dan op http://www.kerstinoudkampen.nl