Afbeelding

Gratis Wintercontrole bij Auto Palace

Partnerbijdrages

Bij Auto Palace Kampen/IJsselmuiden begint op zaterdag 8 november het winterseizoen. Zoals klanten van Auto Palace gewend zijn, trappen ze dit af met de WinterStartdag! Op deze dag zijn alle PEUGEOT en FIAT rijders uit de regio welkom voor een gratis wintercontrole.

De wintercontrole is een visuele check van de auto op meer dan 29 punten, waaronder vloeistoffen, verlichting, accu, banden, uitlaat, ruitenwissers, enzovoort. Na controle en eventuele reparatie ontvangt de klant een startgarantie tot 1 maart 2015. Tevens heeft men de mogelijkheid om na de controle de MyPeugeot card of de FIAT EHBA card af te sluiten. Daarmee is de klant gegarandeerd van pechhulp in binnen- en buitenland, 7 dagen per week, 24 uur per dag voor 12 maanden lang.
Tijdens de WinterStartdag kunnen autoliefhebbers bovendien terecht voor allerlei wintervoordeel, zoals op alle banden 30 procent korting, op accu's 40 procent korting en op de ruitenwisserbladen maar liefst 50 procent korting. Deze actie geldt alleen tijdens de WinterStartdag op zaterdag 8 november.
Terwijl de auto gratis wordt klaargemaakt voor de winter kunt men in de showroom genieten van een heerlijke kom snert en roggebrood met spek van de plaatselijke slagerij! En wie weet loopt de bezoeker tegen een nieuwe auto aan?. Alle modellen staan uiteraard klaar voor een proefrit.

Tot ziens op zaterdag 8 November tijdens de WinterStartdag bij Auto Palace, altijd dichtbij!

Auto Palace Kampen
Kleiland 2, IJsselmuiden
T. (088) 003 5525