Deltaruiters sterk bij Maarle Indoor

Sport

IJSSELMUIDEN - Het Maarle Indoor 2014, georganiseerd door de Deltaruiters, werd afgesloten met een week lang dressuur.

Op woensdag werd het spits afgebeten door de jongste dressuurruiters in de klasse B. Jolien Felix en Spetter wisten de eerste proef te winnen en Anna Holtland en Drieske werden tweede. In de tweede proef waren de rollen omgedraaid en pakte Holtland de eerste plaats. Felix eindigde als tweede. Ze won tevens de dagprijs. In de categorie D verdiende Tara Diender met Wonderboy twee keer een eerste plaats.

In de klasse L1 cat. B veroverde Eline Lodewijk twee keer een eerste plaats met haar pony Mikki. Twee keer goud was er ook voor Marit Dekker met Liberty (klasse D/E. Jeanine Jorna en Happy eindigde als tweede. In de tweede proef was het Yannieck Prins en Altrido's Tosca's Caritas die de tweede prijs wonnen. Marit Dekker was de sterkste van haar klasse over de gehele dag en won de dagprijs.

In de klasse M2 legde Annelotte Felix met Mastro's Night and Day beslag op de tweede prijs. Ze won ook de dagprijs. Hilde Meuleman presteerde afgelopen vrijdag goed bij de paarden. In de zware klasse L2 kwam ze uit op een tweede plaats.