SO De Schakel gaat verhuizen

Algemeen

KAMPEN ? De school voor Speciaal Onderwijs ? de Schakel' startte op maandag 20 oktober in Prisma.
SO de Schakel en VSO de Spanker zijn scholen voor speciaal onderwijs aan zeer moeilijk lerende leerlingen. De Schakel biedt onderwijs aan leerlingen van 4-13 jaar, de leeftijd van het basisonderwijs en de Spanker aan leerlingen in de leeftijd van het voortgezet onderwijs.

?De verhuizing van de Schakel van locatie Veenmos naar Prisma is een mooie kans om krachten te bundelen en expertise te delen. Samen met de Trimaran, de Ambelt en de Enkschool zijn nu alle scholen voor speciaal onderwijs voor leerlingen in de basischoolleeftijd in Prisma gehuisvest?, laat de school weten.

?Juist door samen te werken en samen te leren zijn er mooie mogelijkheden in Prisma. Het gebouw is nieuw, heeft goede ICT voorzieningen, sportaccommodatie en heeft naast de verschillende schooltypes ook fysiotherapie, naschoolse opvang van Prokino en Vitree en logopedie onder het dak.?

Voorwaarde is dat de leerlingen van de Schakel een veilige en overzichtelijke plaats hebben in het gebouw. Deze plaats is inmiddels gerealiseerd. De school maakt gebruik van een eigen vleugel en deze is op de begane grond zodat ook leerlingen die minder mobiel zijn goed onderwijs kunnen krijgen. VSO de Spanker blijft gehuisvest aan het Hoefblad.





Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.