Niemand opgewassen tegen Rachel Felix

Sport

IJSSELMUIDEN - De Deltaruiters kunnen terugkijken op bijzonder geslaagde editie van het Maarle Indoor Pony's 2014. Toeschouwers haalden hun hart op bij de vele sportieve hoogtepunten. Namens de organiserende vereniging was Rachel Felix bijzonder goed oo dreef. Ze bleek drie keer onverslaanbaar

Felix won zowel het eerste als tweede parcours en wist ook in de finale iedereen voor te blijven. Ze werd dan ook uitgeroepen tot ?Beste Deltaruiter van het concour' en won hiermee een mooie tablet. Ook andere Deltaruiters zetten uitstekende resultaten neer in eigen huis.

Ook Estelle Kwakkel en Spirit wisten in de finale sterk te rijden. In de barrage klokten zij 37 seconden, wat goed was voor de tweede prijs. Met haar andere pony Rifei's Black Jump presteerde zij ook uitstekend. In het eerste parcours in de klasse B werden zij met 74,5 stijlpunt tweede. In de finale was de snelle rit van 39,03 seconden goed voor de derde prijs.

Annemarie van der Vegte pakte in de finale (L-D/E) brons. In het eerste parcours eerder op de dag reden zij een foutloze ronde. Het tweede parcours reden zij ook foutloos in een snelle tijd van 41,28 seconden. Beide rondes waren goed voor de vierde prijs. Clubgenoot Aniek Holtland pakte in dezelfde klasse de derde prijs. In de klasse B-D/E legde Wendelie Flier beslag op een tweede plaats in het tweede parcours.