Afbeelding
Foto: Archief.

Kamper Trompetter Korps lanceert nieuwe jeugdband

Algemeen

KAMPEN ?Het Kamper Trompetter Korps (KTK) lanceerde tijdens de drukbezochte contactavond in de Reeve een compleet nieuwe jeugdband. Een derde showband is volgens het bestuur een logisch gevolg van de positieve groei en ontwikkeling van de vereniging.

Onder de naam ?de KTK Music Kidz' gaat deze opleiding nu door als zelfstandig optredende jeugdband en daarmee is Kampen een nieuwe jeugdband rijker. In een volledig nieuwe outfit werden de kinderen door het Jong Kamper Trompetter Korps de Reeve binnengebracht en kreeg het publiek een jeugdband van 70 kinderen voorgeschoteld. Onder de klanken van Beverley Hills 9021 maakte het publiek voor het eerst kennis met deze nieuwe jeugdband. Vanaf 12 jaar stromen de kinderen door naar het bekende Jong Kamper Trompetter Korps.

Het KTK noemt de dag ?een historische dag voor de vereniging, die werd onderstreept met een avond met optredens van het Jong KTK en het grote KTK'. Kinderen van 6 tot 11 jaar zullen voor het eerst met Koningsdag gaan optreden. ?De aankomende maanden staan dus bol van de vernieuwde opleidingen voor de KTK Music Kidz?, aldus het KTK. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar kunnen zich aanmelden voor de nieuwe jeugdshowband. Voor informatie kan men mailen naar info@kampertrompetterkorps.nl.