Afbeelding

Feestelijke opening Kamper Genot

· leestijd 1 minuut Algemeen

Dagbesteding voor mensen met een beperking

Op donderdag 9 oktober organiseert het Dolfijnenhuis de officiële opening van het Kamper Genot. Deze snoepwinkel met koffiecafé en theeschenkerij biedt activiteiten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Onder muzikale begeleiding openen de cliënten en stagiaires om 9.10 uur hun Kamper Genot. De hele dag mogen klanten proeven van al het lekkers en gratis koffie en thee drinken. Iedereen is van harte welkom aan de Oudestraat 72 in Kampen.

Openingsactie 9/10
Op 9 oktober (9-10) staan de cijfers 9 en 10 centraal. Zo ontvangen de eerste 9 klanten een ouderwets cadeau en krijgt de 10e klant iets bijzonders. Daarna geeft het Kamper Genot iedere 9e en 10e klant een bijzonder cadeau, zoals een ouderwetse Ot & Sien klok. Niemand gaat tijdens dit openingsfeest met lege handen naar huis: alle bezoekers krijgen een presentje. Het Kamper Genot sluit 9 oktober pas om 10 over 9 's avonds.

Dagbestedingslocatie Kamper Genot
In dit gezellige koffiecafé met theeschenkerij kunnen klanten terecht voor een high tea of high coffee, een kinderfeestje en allerlei warme en koude dranken. De cliënten van het Dolfijnenhuis nemen de bestellingen op, bereiden het eten en drinken, en maken diverse lekkernijen, zoals een choco kebab. Daarnaast helpen zij klanten met het scheppen van het grote assortiment aan ambachtelijk en ouderwets snoep en chocolade. Professionele medewerkers begeleiden de deelnemers van de dagbesteding in deze activiteiten.

Zorgaanbod Dolfijnenhuis
Het Dolfijnenhuis geeft begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor exploiteren zij in Kampen het Koffie Genot en het Kamper Genot. In deze horecagelegenheden verzorgt het Dolfijnenhuis individuele begeleiding, groepsbegeleiding en job-coaching. Vanaf 1 januari opent het atelier Klieder Genot hiervoor ook zijn deuren. Voor meer informatie over het zorgaanbod van het Dolfijnenhuis en beschikbare plaatsen kunt u mailen naar info@dolfijnenhuis.nl of bellen met (038) 337 43 84.

Fotografie: Harry Post