Reflex laat onnodig punten liggen

Sport

KAMPEN - De dames van Reflex hebben zaterdag de eerste seizoensnederlaag geleden tegen Kangeroe. De Kamper ploeg begon sterk en stond op een 2-0 voorsprong. Daarna draaide de wedstrijd compleet om. De gasten uit Hardenberg wonnen met 2-3.

De dames van Reflex begonnen de wedstrijd sterk. De gasten werden vanaf het eerste fluitsignaal goed onder druk gezet en hadden maar weinig in te brengen. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25-18. Daarna begon Reflex onnodige fouten te maken. Kangeroe kwam er beter in, maar kon setverlies niet voorkomen : 25-20.

Daarna waren de rollen omgedraaid. Reflex kwam passend onder druk en keek gelijk tegen een 1-6 achterstand aan. De ploeg kwam niet dichterbij en maakte opnieuw veel onnodige fouten. De set ging dan ook met 18-25 verloren.

In de vierde set werd het nog een behoorlijke strijd. Beide ploegen waren gedreven en vochten voor de punten. De Kampenaren lieten het uiteindelijk afweten en verloren met 23-25. Ook in de vijfde set waren beide teams strijdlustig. Reflex maakte echter de meeste fouten en verloor met 12-15.