Speelgoedbeurs in Burgwalkerk

Algemeen

KAMPEN - De 56e editie van de Kinderkleding-en speelgoedbeurs wordt op zaterdag 4 oktober gehouden in de Burgwalkerk aan de Burgwal 59. De verkoop is van 9.30 tot 12.00 uur.

De kleding in de maten 80 t/m 176 wordt op rekken op maat gehangen in een jongens- en meisjesafdeling. Speelgoed stalt men op tafels uit. Jassen, schoenen en sportkleding hebben een eigen afdeling evenals de babykleding van maat 50 t/m 74.

Bezoekers worden vriendelijk verzocht buggy's, kinderwagens en (grote) tassen thuis te laten of even in de hal te zetten. Bij het winkelen kan men gebruik maken van de door de organisatie verstrekte mandjes. ?U krijgt uiteraard een plastic tas waarmee u uw aankopen mee naar huis kunt nemen?, schrijft de organisatie in een persbericht.

?Dit keer hebben we als goed doel gekozen voor de Natuurspeelplaats Kampen.
Met de opbrengst kan er gewerkt worden aan nog meer leuke uitbreidingen van deze mooie speelplaats, zodat alle kinderen van Kampen daar (nog meer) plezier van zullen hebben.?

Wie zelf kinderkleding en/of speelgoed wil inbrengen, kan bellen met (038) 447 00 06 of een mail sturen naar kinderkledingbeurskampen@hotmail.com voor informatie. Inschrijven kan tot en met woensdag 1 oktober. De helft van de opbrengst is voor de inbrenger.